Reiseblogg fra Travellerspoint

Foerste dager i Barcelona!

Oppdatert!

sunny 28 °C

Jeg tok fly fra Oslo klokka tolv paa fredag, mellomlandet i Brussel, og var framme paa Barcelona Airport rundt 8 paa kvelden. Brussels Airport var jeg pa i 4 timer, jeg ble etter hvert litt lei og angret paa at jeg ikke dro inn til byen. Flyplassen hadde gode shoppingmuligheter og paa "Belgian Beer Cafè" fant jeg fort litt Leffe.

IMG_2551.jpg

Naar jeg omsider landet i Barcelona var dette uten sekken min (selvfoelgelig), den sto i Brussel. Jeg lot ikke dette gaa inn paa meg, saa jeg dro til Princessa Sofia Gran Hotel hvor gutta ventet med x antall flasker Cava. Det ble en koselig bytur, men alle var relativt slitne.

Loerdagen startet vi med frokost-buffet paa hotellet, foer vi tok en liten spasertur ned til FCB-stadion. Det kostet penger og var koe saa jeg ga kameraet til Joakim, mens Endre og jeg sjekket ut spa-avdelingen paa Sofia. Vi saa Real Madrid - Barcelona paa Australsk Pub (2-6). Paa kvelden moette vi paa betjeningen fra Hostel Kabul, saa vi ble med de paa Pub-crawl. Vi kom oss vel hjem.

IMG_2556.jpg

Soendag var en roligere dag, vi hadde sen frokost/brunsj/lunsj foer vi slappet av i bassenget et par timer. Utpaa dagen dro vi inn til La Rambla og Barri Gothic hvor vi fant restauranten Origéns (Takk, Lonley Planet). Origéns er en restaurant som kun serverer mat og drikke laget av Catalanske raavarer, mye lokale retter. Jeg hadde loeksuppe til forret med Catalansk bruscietta (Broed gnidd inn med tomat, hvitloek og olivenolje). Hovedrett var "stuffed" filet av svin. Vi ble veldig mette, men orket heldigvis dessert. Stedet ligger ikke langt unna Plaza des Orelles og er verdt et besoek hvis en er i disse trakter.

IMG_2564.jpg

Joakim og Andreas dro klokka tre mandag morgen, saa naa er Endre og jeg alene i Barcelona. Vi har flyttet til Hostel Kabul, som er akkurat som forventet og veldig sosialt.

IMG_2584.jpg

Som dere kanskje har skjoent har jeg ikke mer enn 20 min. til raadighet hver dag, saa jeg ble avbrutt i gaar. Jeg finner heller ingen USB, derfor kommer bildene senere.

Skrevet av Beer Bob 06:20 Arkivert i Spania Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Så flott, cava, spa og god mat.
De rike har det godt.
Kaldere, hverdag og fisk til middag her hjemme

fra Tone Milde

Høres kjempefint ut, Arne, synd sekken din kom sent og mobilen er borte. Skype? Kjøp deg noen billige fake reisesolbriller, de holder akkurat 1 måneds tid.. :)

fra Karoline

Uansett de materielle goders tilstand er jeg overbevist om at Spania's gode vær, mat og vin nytes. Her er fortsatt kaldt med litt sur vind - så vi misunner deg som er nærmere middelhavet.

Lykke til videre..

fra Eva

Hei, MAMMA OG PAPPA!!! Livstegn fra Barcelona!

Jeg har kjoept telefon, men jeg har ikke klart aa registrere den ennaa, men det skal butikken hjelpe meg med (Ekspeditoeren er god i engelsk, saa ingen fare). Den funker naa kun for innenlands meldinger og noedsamtaler, men jeg drar ikke fra Barcelona foer jeg har ringt dere! Alt bra? Proevde aa sende melding.

fra Beer Bob

Hei Arne!
Jeg skriver her, for jeg tenkte det var den kommunikasjonskanalen det er mest sannsynlig at du sjekker - du kan jo velge om du vil la hilsnen min bli publisert eller ikke..

Håper du treffer noen hyggelige mennesker på reisen din, og at du også koser deg i eget selskap når det ikke er noen andre å kose seg sammen med. Jeg ser at været er strålende langs ruta di, her hjemme er brunfargen i ferd med å forlate meg.. Ta vare på deg selv, bruk solkrem, hjelm og annen beskyttelse og send noen livstegn hjem i ny og ne! Savner deg!

Klemmer**

fra Karoline

Savner deg og! Blir litt ensomt de neste dagene tror jeg, men jeg forlater gode venner her i Barcelona. Bor paa et ganske sentralt hostel i Nice til helgen, saa da blir det sikkert litt sosialt igjen. btw: jeg faar ikke spoersmaal om a filtrere deg... (?) sikkert fordi du har en subscription.

Og hva skjer med at alle etterlyser livstegn? Det er dere som har svineinfluensa og haglemenn. Er alle kjente trygge?

fra Beer Bob

Alt vel med alle her. Idag har det kun vært en litt ustabil mann med øks på Askerjordet med utrykkning fra terrortroppen. Det høres ut som du har det fint, men Nice allerede til helgen??? Er det Italia som lokker. OBS det er filmfestival i Cannes som du kanskje vet så der er det nok relativt dyrt om dagen, og en glamfactor som krever solbrillene :)Ellers så er Anne med familie i nærheten av Nice, skal vi be henne se etter deg?
Ellers ikke noe stort nytt å melde, mamma og jeg har nettopp vært ihgjennom 10 ulike tapasmenuer til festen. Er det noen retter som er et MUST fra Barcelona? Hilsen Pappa

fra Terje

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint