Reiseblogg fra Travellerspoint

In Another Country.

sunny 28 °C

Da har jeg altsaa kommet meg helt til Sestri Levante. Her er det like fint som alltid, kanskje hakket varmere, saa jeg blir her noen dager og bare slapper helt av. Jeg ser for meg aa dra til Firenze den 27. og vaere her helt til da.

Skriver kanskje mer senere...

Skrevet av Beer Bob 09:05 Arkivert i Italia Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Vi misunner deg Sestri Levante

fra Eva, Michael og Sophia

Rapporterer om shopping, sol, nyraket strand, nyklippet plen, utprøvd kajakk, ny badetrapp, halvspilt Gin Rummy, scampi ventende i marinade, god vin, kaldt øl, gin tonic og blått hav, men betydelig mindre folk på stranda her i Åsgårdstrand.
Hilsen Karoline, Brage, pappa og mamma.

fra Tone

Hei! Svarte akkurat på meldingen din, men klarte å trykke på send-knappen før jeg rakk å skrive noe mer enn haha, så da skriver jeg her i stedet! Får rasjonere litt med meldingene til Spania-nummeret ditt.. Alltid kjekt med noen ekstra par solbriller! Angrer på at jeg ikke kjøpte fler i Asia, var mange fine "real imitations" der!! Holdt på å kjøpe sånne RayBans, og nå ser jeg at ALLE har det, kanskje annenhver person når vi var i Stensparken i går! Nesten litt for mange som har de, dessuten sier Brage at jeg ikke kler sånne briller. Men han har jo ikke peiling på sånt. Du hadde sikkert kledd de! Er du fortsatt i Firenze? Skal du til Roma før CL-finalen? Da må du holde deg mest mulig i området rundt stadion mellom kl 17.00 tirsdag og 06.00 torsdag, så blir pappan din glad ;) Gleder meg til du kommer hjem, møtes torsdag eller fredag neste uke? Klem

fra Karoline

Hva skjer 1700 - 0600? Kjoepte faktsik 6 par Ray Ban i forskjellige farger (Ultra fake). hehe.

Anngaaende neste uke, saa har jeg ikke timelista ennaa. Kan ikke si noe foer jeg faar den, men det hoeres bra ut.

Hoeres ut som om alle dere i Norge ogsaa har det bra!

fra Beer Bob

Hehe.. mellom 17.00 og 06.00 er det alkoholforbud rundt stadion i Roma pga. CL-finalen.. :) Har Sunniva timeliste for deg kanskje? Da kan jeg finne ut når du har tid på egenhånd! :)

fra Karoline

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint